• Otak Blue

    • (Average rating 3.09 / 22 ratings / 8 reviews)

    RM 20.00

    Product Unavailable. For enquiry, please email to contact@mph.com.my

    • Category : quran-hadis
    • ISBN Code: 9789671396575
    • Format : Paperback
    • By (Author): Izzat Roslan
    • Publisher: Kopi Press
    • Published Date: 01 Jun 2016

     

    * This product is zero-rated GST. Price payable is exclusive of GST * Discount valid for Online Purchase(s) only. Not applicable for purchases at MPH outlets.
    Price may change from time to time as advised by the publishers

Ketagih dengan porn?
 
Ye, saya tahu, memang susah. Saya ada pengalaman sendiri dan pengalaman orang lain. In fact, ramai je pakar yang cakap bahawa ketagihan bahan lucah ni sama macam ketagihan dadah. It's really tough addiction to counter, seriously.
 
Tapi korang tak berseorangan, sebab saya tulis buku ini untuk membantu, bukan untuk menghukum.. I've been there, I've done that, I've struggled quitting it and you don't have to go throw what I've gone through.
 
Satu benda yang saya harapkan ialah, kalaulah ada orang yang bagitahu saya awal-awal lagi camne cara nak berhenti, takdelah saya struggle 7-8 tahun untuk berhenti.
 
So, that's why saya tulis buku ni, compilekan pengalaman dan ilmu yang saya dah dapat for the past 7-8 years untuk bantu korang yang nak quit daripada ketagihan ni.
 
Saya sangat berharap buku ni dapat bantu orang yang ada ketagihan bahan lucah ataupun orang yang ada kawan atau orang terdekat yang mengalami masalah ni. 
 


Goodreads Reviews

(Average rating 3.09 / 22 ratings / 8 reviews)

Bestsellers in quran-hadis

MPH - Otak Blue ISBN - 9789671396575