• Cik Pembantu Jelita

    • (Average rating 0.00 / 0 ratings / 0 reviews)

    RM 24.00

    Available for shipping in 2-5 working days

    • Category : FICTION - MALAY
    • ISBN Code: 9789672116561
    • Format : Paperback
    • By (Author): Hanny Esandra
    • Publisher: Dear Novels
    • Published Date: 01 Jul 2019

     

    * Discount valid for Online Purchase(s) only. Not applicable for purchases at MPH outlets.
    Price may change from time to time as advised by the publishers

Patahnya hati Aamily bila dapat tahu Shawn curang dengan Tania, freshie yang ada agenda tersembunyi. Bila bertengkar sampai kena tindakan tatatertib, Aamily terpaksa masuk kelab Pembimbing Rakan Sebaya. Di situlah permulaan sesi suai kenal antara Aamily dan Juan. Laser macam mana pun mulut si Juan, lelaki itu juga yang jadi hero. Dia boleh muncul bila-bila masa yang Aamily perlukan.

“Ucapan you are my hero dengan I love walaupun kau tak habiskan ‘you’ tu, aku terima.” – Juan.

Bila sudah tahu siapa Tania, Shawn mula nak kembali pada Aamily. Memang Juan taklah nak kasi peluang lagi.

“Juan, terima kasih sudi jadi pelangi yang hadir selepas hujan.” – Aamily.

Kadang-kadang cinta tak perlu diungkap, tapi boleh dirasa. Begitulah kisah Juan dan Aamily.

 



Goodreads Reviews

(Average rating 0.00 / 0 ratings / 0 reviews)

Bestsellers in FICTION - MALAY

MPH - Cik Pembantu Jelita