• Saat Aku Berpaling

    RM 29.00

    Available for shipping in 2-5 working days

    • Category : novel-lain-lain
    • ISBN Code: 9789671388884
    • Format : Paperback
    • By (Author): Adry Thani
    • Publisher: Kaseh Aries Publication
    • Published Date: 01 Jul 2016

     

    * This product is zero-rated GST. Price payable is exclusive of GST * Discount valid for Online Purchase(s) only. Not applicable for purchases at MPH outlets.
    Price may change from time to time as advised by the publishers

“Kenapa awak lari?” 
“Saya ingatkan awak pencuri.” 
"Muka hensem macam ni pun awak boleh ingat pencuri ke?” Faliq masih terasa sedikit pening. Kepalanya benar-benar rasa sakit.
“Hello, look at yourself… Dah la awak pakai serba hitam, lepas tu pakai penutup hidung dan mulut lagi. Tentulah saya lari.”
“Owh, pasal benda ni ke? Sorry, saya selesema.” 
“Sorry sangat. Sakit tak?” 
“Sakit jugaklah. Kuat jugak awak hayun penyapu tu. Berbintang juga rasanya.” 
“Sakit sangat ke? Sorry, tapi tadi saya tak pukul awak dengan penyapu pun. Masa awal-awal tadi saya baling awak dengan benda ni." Gadis itu mengangkat objek yang singgah di atas kepala Faliq sebentar tadi.
 
Hah, kannn.. tak pasal je kena ketuk.
Tapi, bendalah apa yang awek tu ketuk kepala Faliq eh?
Sian pakwe hensem disangka pencuri...
 
 


Bestsellers in novel-lain-lain

MPH - Saat Aku Berpaling ISBN - 9789671388884