• Cintai Aku Apa Adanya

    • (Average rating 4.00 / 2 ratings / 0 reviews)

    RM 23.00

    Available for shipping in 8-10 working days

    • Category : CINTA
    • ISBN Code: 9789838220552
    • Format : Paperback
    • By (Author): Reeani Annur
    • Publisher: Fajar Pakeer
    • Published Date: 10 Dec 2019

     

    * Discount valid for Online Purchase(s) only. Not applicable for purchases at MPH outlets.
    Price may change from time to time as advised by the publishers

Kepakaran Dian tulis novel seram. Tapi suatu hari, editornya tiba-tiba suruh tulis novel cinta. Apa lagi, garu kepalalah sebab tak reti tulis pasal cinta. Dian pergi ke gimnasium untuk stalk lelaki badan tough. Manalah tahu lepas cuci mata dapat idea mencurah-curah. Malangnya, bukan idea yang dia dapat.
 
Tapi, bermulalah segala masalah…
 
“Hei, saya tak takutlah. Saya rasa menyampah. Menyampah dengan personal trainer annoying macam awak ni tau.” – DIAN
 
“Fatty, don’t worry, okay? Training dengan personal trainer annoying macam saya ni seronok tau. Awak takkan rasa nak cabut lari pun dari gim nanti.” – LUZNAN
 
Grrr! Dahlah kena paksa. Nama Dian pula suka-suka mamat muka serius tu tukar jadi Fatty. Perli ke? Taulah bodynya tak slim macam Miss Universe. Luznan pulak ada agenda. Dia nak pikat Dian. Walaupun Dian adalah kekasih sepupu sendiri, dia peduli apa. Kejam? Taklah. Hanif lebih kejam sebab curang dengan Dian. Jadi, tambah lagi satu plan. Selamatkan Dian daripada jadi mangsa playboy.
 
“Bagi saya nombor telefon awak.” - LUZNAN
 
“Hah?! Nak buat apa?” - DIAN
 
“Hobi saya kumpul nombor telefon orang.” – LUZNAN
 
Bermula detik itu, hampir setiap hari mereka berjumpa. Seronok bagi Luznan, meluat bagi Dian. Tapi, lama-lama rasa terpaksa berubah menjadi sukarela. Sangkanya, bercinta dengan Luznan mudah. Rupa-rupanya payah. Ada saja yang kacau daun. Dengan Hanif yang tak tahu malu, nak pikat kembali Dian. Dengan Katrina yang menggesel-gesel macam kucing Parsi. Susah sangatkah nak bahagia tanpa virus-virus pengacau ni? Teguhkah rasa yang sudah menjentik hati mereka apabila ada saja yang memujuk rayu?
 
Siapa pun yang akan membuatmu bahagia… hargailah dia. Siapa pun yang membuatmu terluka… tinggalkanlah dia, kerana untuk mencari cinta yang hakiki… perlulah terima dia apa adanya.
 



Goodreads Reviews

(Average rating 4.00 / 2 ratings / 0 reviews)

Bestsellers in CINTA

MPH - Cintai Aku Apa Adanya