• Qalif: Watak Cinta Terindah

    • (Average rating 4.13 / 15 ratings / 5 reviews)

    RM 28.00

    Available for shipping in 2-5 working days

    • Category : cinta
    • ISBN Code: 9789672300007
    • Format : Paperback
    • By (Author): Dila Dyna
    • Publisher: Suara Hati
    • Published Date: 15 Apr 2019

     

    * This product is zero-rated GST. Price payable is exclusive of GST * Discount valid for Online Purchase(s) only. Not applicable for purchases at MPH outlets.
    Price may change from time to time as advised by the publishers

“Kahwin dengan I, El.” – Qalif Mikael

Usai lamaran diucap, sejarah hitam memadam gelap impian cintanya. Empat tahun terperangkap dalam kenangan lalu, pintu hati ditutup serapatnya. Kepulangannya mempertemukan dia dengan seorang gadis. Gadis yang tanpa dijangka bakal mengubah 3600 paksi cintanya!

“Excuse me, miss! Awak tak nampak ke saya nak masuk parking ni tadi?!” – Qalif Mikael

“Excuse me, saudara. You ada bagi signal ke tadi? Signal stick dalam kereta tu bukan untuk hiasan aje tau. Cabut je kalau tak pandai guna!” – Kayla Husna

Penyatuan dua keluarga memaksa kedua-duanya hidup di bawah satu bumbung. Mula memutik cinta di hati yang sekian lama tandus. Namun belum sempat kembang menjadi bunga, kelopak sudah layu menyembah bumi.

“Berambus! I tak nak dengar apa-apa lagi dari mulut you! Mulai saat ni... you dengan I dah takde apa-apa lagi Qalif! Ambil balik cincin you ni!” – Kayla Husna

“Sesekali I takkan terima apa yang you dah buat pada mama, Kayla. Mencintai you... adalah perkara paling bodoh yang pernah I buat seumur hidup I!” – Qalif Mikael

Biarpun Qalif adalah watak cinta terindah dalam hidup Kayla, the damaged has been done! Kerana kebodohannya, kini dia mengemis sebuah kemaafan. Akankah Qalif kembali sekali lagi sebagai watak terindah dalam hidupnya, atau beku cinta itu kini tiada lagi pencairannya?

 


Goodreads Reviews

(Average rating 4.13 / 15 ratings / 5 reviews)

Bestsellers in cinta

MPH - Qalif: Watak Cinta Terindah