• Cik Calla Lily dan Encik Bos

    • (Average rating 3.83 / 183 ratings / 46 reviews)

    RM 21.00

    Product Unavailable. For enquiry, please email to contact@mph.com.my

    • Category : CINTA
    • ISBN Code: 9789670890791
    • Format : Paperback
    • By (Author): Airisz
    • Publisher: Karya Seni
    • Published Date: 05 Jan 2016

     

    * Discount valid for Online Purchase(s) only. Not applicable for purchases at MPH outlets.
    Price may change from time to time as advised by the publishers

Seperti awak mencuri calla lily, seperti itulah awak curi hati saya...

AKU? Nama aku Chinta Adara, tapi semua orang panggil aku CIK TA. Hidup aku tak berapa nak selesa selepas balik dari team building di Janda Baik. Ada orang selalu kirim calla lily dengan tagline ‘tunggu abang'. Siapa pula la yang minat kat aku? Memang pelik ni.

Tapi masa team building tu, aku memang garang habis. Yalah, ada ke patut letak aku dalam kumpulan anak dara tua? Aku muda lagi kut. Kena la dia orang dengan aku sekali.

“Eh, kau orang tak ada nama lain ke nak letak?”
“Saja suka-suka, cik. Kita nak enjoy!”
“Enjoy kepala hotak korang. Ini kes memalukan. Kali ni cawangan mana yang handle? Pakai otak ke tidak?”
“Jadi, cik nak nama kumpulan apa?”
“Fast and Furious!”

Cantik! Memang dapat pun tukar nama kumpulan. Tapi hampeh juga, sebab semuanya ahli lembik belaka.

Sebab itu ke ada orang hantar aku bunga calla lily? Aku pun perasan juga, masa team building tu ada sorang mamat ni macam minat aje kat aku, tapi masalahnya peserta team building kali ni kebanyakannya pegang status suami orang. Tak pun duda orang. Tak mau aku kalau duda. Nanti satu kampung gelak sebab aku dapat duda.

 



Goodreads Reviews

(Average rating 3.83 / 183 ratings / 46 reviews)

Bestsellers in CINTA

MPH - Cik Calla Lily dan Encik Bos ISBN - 9789670890791