• Arluna (Novel Diadaptasi ke Drama)

    • (Average rating 4.16 / 412 ratings / 81 reviews)

    RM 21.00

    Product Unavailable. For enquiry, please email to contact@mph.com.my

    • Category : cinta
    • ISBN Code: 9789670448596
    • Format : Paperback
    • By (Author): Rin Ahmad
    • Publisher: Kaki Novel
    • Published Date: 28 Feb 2014

     

    * This product is zero-rated GST. Price payable is exclusive of GST * Discount valid for Online Purchase(s) only. Not applicable for purchases at MPH outlets.
    Price may change from time to time as advised by the publishers


Permulaan perjalanan hidup Nia Arluna @ Nina sangat cliché.

1.Mula-mula terjumpa, terjatuh kat dalam kolam di puncak Sands Skypark.

Eh, kau tak tengok side mirror dulu ke sebelum brek?- NIA ARLUNA @ NINA
Emmm… errr... I'm not a car. Uh... I didn't bring side mirror while walking.- JOHAN ARIF @ JOE

2. Terjumpa lagi.

I macam kenal you. Kita pernah jumpa kat mana ya? – JOE

3. Terjatuh cinta pula.

Kalau tadi dapat colour LUNA pun dah cakap ‘thank you', dapat hadiah lagi best ni jangan lupa cakap ‘I'll marry you' ya.- JOE

4. Dah nak kahwin ni, ada pulak si penyibuk

Fazleen ‘udang galah'. Eh, dah kahwin pun muncul lagi? Berjayakah seorang Arluna merubah plot hidupnya? Atau dia tewas dengan hasutan syaitan? Atau dia tewas dengan hak seorang isteri?

“Tewas Itu Taat.”

 


Goodreads Reviews

(Average rating 4.16 / 412 ratings / 81 reviews)

Bestsellers in cinta

MPH - Arluna (Novel Diadaptasi ke Drama) ISBN - 9789670448596