Security Alert!
Terlaris
 
NovelBacaan UmumProfesionalRemaja & Kanak-Kanak
Senarai 1-20 dari 20 produk
1

DIAgnosis Fobia
Penulis : Dr. Anwar Fazal; Dr.Aizzat; Dr.Azah; Dr.Fatin Liyana
Menggigil-gigil & menggeletar satu badan. Suhu sekitar tidak panas malah deras deruan angin menyejukkan. Lencun baju dengan peluh jantan. Tergagap-gagap patah kata yang cuba diucapkan. Berterabur tajwid bacaan...
 
Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 25.50
You save : RM 4.50 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
2

Wanita Terindah (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Ezza Mysara

*Sebelum ini diterbitkan dengan tajuk "Wanita Terakhir".

“You rasa, marah yang selalu you bawa tu marah terkeji atau marah terpuji?” – Nuryn Nafeesa.

Yang suka marah itu ialah Fahim Aiman. Yang...
 

Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 25.50
You save : RM 4.50 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
3

Gantung: 2
Penulis : Nadia Khan
Dia membuka nota tu dan menunjukkannya pada Gibbs; KJ turut menjenguk.
 
“What does this mean?” tanya Gibbs.
 
Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 16.92
You save : RM 2.99 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
4

Asrama: 2
Penulis : Muhammad Fatrim
Dahlia tidak pernah gagal menyambut harijadi setiap pelajar di asrama itu. Bukankah Dahlia dan harijadi memang sinonim?
 
Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 16.92
You save : RM 2.99 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
5

Dia (Novel Diadaptasi daripada Drama)
Penulis : Umie Nadzimah

Mengenal cinta.

Mengejar bahagia.

Mencari dia.

“Aku berserah pada takdir tapi hati aku selalu menyebut nama dia. Hanya dia yang aku tunggu.” –...
 

Harga : RM 29.00
Harga Promosi : RM 24.65
You save : RM 4.35 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
6

Titian Cinta (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Ridhya Iman

Dulu, dia pernah dihalau bagai kucing kurap oleh suami sendiri. Kini, setelah empat tahun membawa diri di bumi asing, ‘Aisy pulang dengan nekad mahu menuntut janji yang pernah dilafazkan oleh sang suami. Namun, tatkala bertemu, lain pula...
 

Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 25.50
You save : RM 4.50 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
7

Kerna Syurga Bukan Percuma (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Najmi Feith
“Takkan nak ngorat awek tengah-tengah jalan kot bro? ni set-set tudung labuh pun kau minat?” tanya Khai.
“Bukan Khai.. Ni haaa dua perempuan pakai...
 
Harga : RM 25.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
8

Semusim di Mahsyar
Penulis : Hadi Fayyadh
Karya tinta cerita yang diceduk dari relung prasasti hati, seorang anak gadis yang pernah di matikan Allah seketika, "Mati Suri". Dia dikebumikan selama 5 hari berturut-turut dengan satu jasad misteri. Kematiannya berpunca dari kegagalan proses...
 
Harga : RM 29.90
Harga Promosi : RM 25.42
You save : RM 4.49 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
9

Tombiruo (Penunggu Rimba)(Novel Diadaptasi ke Filem)
Penulis : Ramlee Awang Murshid

Tiga kali surat wasiat itu dipinda. Empat nama telah disenaraikan. Nama kelima telah disingkirkan. Dua belas pembunuhan kemudian telah dilakukan. Lelaki sadis itu sanggup membunuh kerana nafsu, wang, kuasa dan dendam! Dan setelah 30 tahun,...
 

Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 16.92
You save : RM 2.99 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
10

Mrs Kamil
Penulis : Laydee Amarfi

Kamil yang ego. Kamil yang angkuh. Sentiasa mahu dipandang sempurna oleh orang lain untuk menutup kisah silamnya yang tidak sempurna. Shafina yang naif, walau tahu Mr. Kamil tidak akan memandang pekerja bawahan sepertinya, tetapi hati tetap...
 

Harga : RM 27.00
Harga Promosi : RM 22.95
You save : RM 4.05 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
11

100 Hari Mengenal Cinta
Penulis : Syu Ariani

Tentang Airina Hanissa yang dipergunakan tunangnya Harris, untuk memburu cinta si adik tiri, Syida. Airina nekad mahu putuskan pertunangan sekaligus batalkan perkahwinan mereka namun Hazizul Amin muncul memberi idea.

"Kahwin...
 

Harga : RM 24.00
Harga Promosi : RM 20.40
You save : RM 3.60 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
12

Kahwin Paksa Tapi Suka
Penulis : Qhayra Qhayriesa

“Apa? Tengku Qaizer Farhan? Xian Hui Han?”

Ternganga Rania bila dia tahu dia bakal dikahwinkan dengan anak kawan baik Tuan Hadi. Bakal suaminya itu bukan tiada...
 

Harga : RM 25.00
Harga Promosi : RM 21.25
You save : RM 3.75 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
13

Kerinduan
Penulis : Pena Kayu

Saya Hajar. Nama penuh, Siti Hajar binti Shamsuddin. Saya seorang janda. Gelaran ‘J' saya pikul setelah lelaki yang menerima nikah saya, pergi selamanya. Dia pergi ketika usia perkahwinan kami belum cukup satu bulan.

Oh, ada satu...
 

Harga : RM 24.00
Harga Promosi : RM 20.40
You save : RM 3.60 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
14

Hero Pandang Pertama
Penulis : Nia Qurratun' Aini

Tak semua heroin akan jatuh cinta pandang pertama dengan heronya. Itulah yang terjadi bila Aura Aisyah pergi pasar pakai kasut wedges. Dah nak terjatuh, mujur Qauthar sempat sambut. Tapi, Aura Aisyah tuduh lelaki tu...
 

Harga : RM 24.00
Harga Promosi : RM 20.40
You save : RM 3.60 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
15

Tombiruo Terakhir
Penulis : Ramlee Awang Murshid

KETERAMPILAN dan imej baru Ejim menggugah hati Wan Suraya, sekali gus mencetus rasa cemburu Dr. Haslia. Ejim yang kini dikenali sebagai Amaruddin, saling tidak tumpah menyerupai kembarnya Amiruddin yang telah meninggal dunia....
 

Harga : RM 19.90
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
16

Aku Lelakimu
Penulis : Sara Aisha

"I'm the only PhD in serial murder." - Ted Bundy

"You could smell the blood." - Richard Ramirez

Membaca pengakuan daripada pembunuh bersiri terkenal dunia sudah cukup menggerunkan. Tetapi, bagaimana...
 

Harga : RM 29.00
Harga Promosi : RM 24.65
You save : RM 4.35 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
17

Gantung
Penulis : Nadia Khan

Novel kedua oleh penulis novel bestseller KELABU.

"Musketeer Code - no all for one, just one for all."
Gibbs, Ray, KJ dan Troll – sekumpulan pelajar lelaki paling popular dan paling akrab di sebuah sekolah asrama elit....
 

Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 16.92
You save : RM 2.99 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
18

Rahsia
Penulis : Faizal Sulaiman
Arif berhempas pulas mencari jalan penyelesaian untuk datuknya Sumardi yang sudah berbulan terlantar sakit. Menurut pakar perubatan, Sumardi sepatutnya sudah lama meninggal dunia.
Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 16.92
You save : RM 2.99 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
19

Ambivalen
Penulis : Faiz Ibrahim

Cerita ini mengisahkan tentang seorang budak bernama Hafiz yang mengalami penyakit MPD (Multiple Personality Disorder), di mana dia ada dua personaliti di dalam badannya tanpa dia sedar pada mulanya. Personaliti pertama ialah Hafiz, yang kedua,...
 

Harga : RM 34.90
Harga Promosi : RM 29.67
You save : RM 5.24 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
20

Suamiku Dajjal
Penulis : Aiman Banna
Sebuah novel yang mengisahkan tentang seorang perempuan yang bernama Safia, yang terlalu inginkan pasangannya seorang ustaz. Hal ini kerana dia terlalu banyak tengok drama-drama dan baca lambakan novel jiwang yang...
 
Harga : RM 30.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
Senarai 1-20 dari 20 produk
 
SSL Certificates MasterCard VeriSign Verified Visa Twitter Click Facebook MPHClick Payment Option