Security Alert!
Terlaris
 
NovelBacaan UmumProfesionalRemaja & Kanak-Kanak
Senarai 1-20 dari 20 produk
1

Titian Cinta (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Ridhya Iman

Dulu, dia pernah dihalau bagai kucing kurap oleh suami sendiri. Kini, setelah empat tahun membawa diri di bumi asing, ‘Aisy pulang dengan nekad mahu menuntut janji yang pernah dilafazkan oleh sang suami. Namun, tatkala bertemu, lain pula...
 

Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 27.00
You save : RM 3.00 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
2

Awak Suka Saya Tak? (Edisi Jelita Terkini)
Penulis : Melur Jelita

"Saya kenal sayang saya..."

Kisah kasih sayang di antara dua insan istimewa yang membuai tika manis, menyentak tika marah dan menginsafkan tika diuji, Hilmon Yong dan Intan Zulaikha. Hilman...
 

Harga : RM 60.00
Harga Promosi : RM 54.00
You save : RM 6.00 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
3

Kerna Syurga Bukan Percuma (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Najmi Feith
“Takkan nak ngorat awek tengah-tengah jalan kot bro? ni set-set tudung labuh pun kau minat?” tanya Khai.
“Bukan Khai.. Ni haaa dua perempuan pakai...
 
Harga : RM 25.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
4

Tombiruo (Penunggu Rimba)(Novel Diadaptasi ke Filem)
Penulis : Ramlee Awang Murshid

Tiga kali surat wasiat itu dipinda. Empat nama telah disenaraikan. Nama kelima telah disingkirkan. Dua belas pembunuhan kemudian telah dilakukan. Lelaki sadis itu sanggup membunuh kerana nafsu, wang, kuasa dan dendam! Dan setelah 30 tahun,...
 

Harga : RM 19.90
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
5

Asrama: 2
Penulis : Muhammad Fatrim
Dahlia tidak pernah gagal menyambut harijadi setiap pelajar di asrama itu. Bukankah Dahlia dan harijadi memang sinonim?
 
Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 17.91
You save : RM 1.99 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
6

Wanita Terindah
Penulis : Ezza Mysara

*Sebelum ini diterbitkan dengan tajuk "Wanita Terakhir".

“You rasa, marah yang selalu you bawa tu marah terkeji atau marah terpuji?” – Nuryn Nafeesa.

Yang suka marah itu ialah Fahim Aiman. Yang sangat beku itu juga Fahim...
 

Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 27.00
You save : RM 3.00 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
7

Semusim di Mahsyar
Penulis : Hadi Fayyadh
Karya tinta cerita yang diceduk dari relung prasasti hati, seorang anak gadis yang pernah di matikan Allah seketika, "Mati Suri". Dia dikebumikan selama 5 hari berturut-turut dengan satu jasad misteri. Kematiannya berpunca dari kegagalan proses...
 
Harga : RM 29.90
Harga Promosi : RM 26.91
You save : RM 2.99 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
8

Ambivalen
Penulis : Faiz Ibrahim

Cerita ini mengisahkan tentang seorang budak bernama Hafiz yang mengalami penyakit MPD (Multiple Personality Disorder), di mana dia ada dua personaliti di dalam badannya tanpa dia sedar pada mulanya. Personaliti pertama ialah Hafiz, yang kedua,...
 

Harga : RM 34.90
Harga Promosi : RM 31.41
You save : RM 3.49 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
9

DIAgnosis Fobia
Penulis : Dr. Anwar Fazal; Dr.Aizzat; Dr.Azah; Dr.Fatin Liyana
Menggigil-gigil & menggeletar satu badan. Suhu sekitar tidak panas malah deras deruan angin menyejukkan. Lencun baju dengan peluh jantan. Tergagap-gagap patah kata yang cuba diucapkan. Berterabur tajwid bacaan...
 
Harga : RM 30.00
Penghantaran Tempatan: (Kehabisan stok)
10

Kerna Syurga Bukan Percuma 2
Penulis : Najmi Feth
“Mustahillah dia hidup balik. Kau jangan main-main Raziq, mana ada manusia yang dah mati hidup balik!”
 
Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 27.00
You save : RM 3.00 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
11

Semangat Hutan
Penulis : Ramlee Awang Murshid

Bila Amiruddin terdengar berita mengenai sebuah jet peribadi terhempas di hutan Keningau, memorinya segera terbayangkan Wan Suraya kekasihnya. Benar... gadis itu adalah di antara mangsa yang terlibat. Dengan seorang rakan, Amiruddin bergegas ke...
 

Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 17.91
You save : RM 1.99 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
12

Tombiruo Terakhir
Penulis : Ramlee Awang Murshid

KETERAMPILAN dan imej baru Ejim menggugah hati Wan Suraya, sekali gus mencetus rasa cemburu Dr. Haslia. Ejim yang kini dikenali sebagai Amaruddin, saling tidak tumpah menyerupai kembarnya Amiruddin yang telah meninggal dunia....
 

Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 17.91
You save : RM 1.99 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
13

Ketika Azazil Berputus Asa
Penulis : Hadi Fayyadh
KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : Rungkai Misteri Dunia yang disembunyikan.
 
Kisahnya dibongkar di dalam kitab kuno lampau....
 
Harga : RM 29.90
Harga Promosi : RM 26.91
You save : RM 2.99 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
14

Dr. Alpha Male
Penulis : Anjell
Alpha Male. Kata kunci seorang alpha male adalah keyakinan! Yakin dengan rupanya. Yakin dengan gayanya. Dan dah tentulah yakin dengan percakapannya. Kalau tak, takkanlah terkeluar kata-kata ini ketika kali pertama...
 
Harga : RM 27.00
Penghantaran Tempatan: (Kehabisan stok)
15

Yang Tertulis Kelmarin
Penulis : Tina Derika

Harraz jatuh hati kepada Hana ketika gadis itu menjadi pesakitnya, sewaktu itu Hana tidak ingat apa-apa. Yang Hana tahu, Harraz merupakan kawannya dari kecil. Perhatian yang diberikan Harraz menjentik rasa istimewa dalam hati Hana. Tetapi ada...
 

Harga : RM 22.00
Harga Promosi : RM 19.80
You save : RM 2.20 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
16

Tak Ada Cinta Sepertimu
Penulis : Anna Milia

Panas! Meletep Kebabom! Itu yang dirasakan oleh Hazran setiap kali bertemu Athea. Ketika pertemuan pertama, gadis yang disangka janda anak dua itu berebut pek Panadol dengannya. Berlakulah siri pertemuan seterusnya.

“Awak...
 

Harga : RM 25.00
Harga Promosi : RM 22.50
You save : RM 2.50 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
17

Pembantu dari Neraka
Penulis : Noorfadzillah

Bila Tok Pawang Itam kembali dari Kalimantan membawa sesuatu yang berpuaka. Ini soal 'benda' dalam guci itu. Ini tentang keharmonian Kampung Long Nira dan sekitarnya yang tidak lagi aman damai. Ini kisah...
 

Harga : RM 22.00
Harga Promosi : RM 19.80
You save : RM 2.20 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
18

The One (Yang Terunggul)
Penulis : Melur Jelita

“Sesungguhnya hanya kepada ALLAH, aku adukan susah dan sedihku”...

“KALAU saya jadi bunganya?”
“Saya jadi tukang cantasnya!”
“Kalau saya jadi cincinnya?”
“Saya jadi tukang gadainya!”
“Kalau saya jadi...
 

Harga : RM 40.00
Penghantaran Tempatan: (Kehabisan stok)
19

Lelaki Lingkungan Cinta
Penulis : Lily Haslina Nasir
Antara redup wajah itu, aku menumpang cinta.
Antara kekar tangan ini, engkau aku pimpin.
 
 
Harga : RM 26.00
Harga Promosi : RM 23.40
You save : RM 2.60 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
20

Duda Pujaan Dara (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Hanny Esandra

Si dara yang bercita-cita mahukan si duda. Katanya duda banyak pengalaman. Pelik-pelik sahaja impian Ainee Marwah.

Lalu, Ainee Marwah bertemu dengan Tengku Razeen. Si duda yang mempunyai anak satu. Dia...
 

Harga : RM 25.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
Senarai 1-20 dari 20 produk
 
SSL Certificates MasterCard VeriSign Verified Visa Twitter Click Facebook MPHClick Payment Option