Security Alert!
Terlaris
 
NovelBacaan UmumProfesionalRemaja & Kanak-Kanak
Senarai 1-20 dari 20 produk
1

DIAgnosis Fobia
Penulis : Dr. Anwar Fazal; Dr.Aizzat; Dr.Azah; Dr.Fatin Liyana
Menggigil-gigil & menggeletar satu badan. Suhu sekitar tidak panas malah deras deruan angin menyejukkan. Lencun baju dengan peluh jantan. Tergagap-gagap patah kata yang cuba diucapkan. Berterabur tajwid bacaan...
 
Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 25.50
You save : RM 4.50 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
2

Wanita Terindah (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Ezza Mysara

*Sebelum ini diterbitkan dengan tajuk "Wanita Terakhir".

“You rasa, marah yang selalu you bawa tu marah terkeji atau marah terpuji?” – Nuryn Nafeesa.

Yang suka marah itu ialah Fahim Aiman. Yang...
 

Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 25.50
You save : RM 4.50 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
3

Ghostpital
Penulis : Dr. Kamarul Ariffin

30 kali kau tinjau kanan dan kiri, 30 kali kau baca pelindung diri, 30 kali kau tipu diri "Aku Berani".

30 kisah ini akan menyingkap indera yang kau tak pernah jelajahi. Dan selami seram yang kau tak pernah kecapi.

...
 
Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 25.50
You save : RM 4.50 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
4

Mr. Hot Guy (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Danisyarahmat
Hangatnya cinta dan kasihmu mencairkan kebekuan hatiku
 
Mulanya hanya satu permainan yang dimainkan oleh Andrea kerana...
 
Harga : RM 27.00
Harga Promosi : RM 22.95
You save : RM 4.05 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
5

Semusim di Mahsyar
Penulis : Hadi Fayyadh
Karya tinta cerita yang diceduk dari relung prasasti hati, seorang anak gadis yang pernah di matikan Allah seketika, "Mati Suri". Dia dikebumikan selama 5 hari berturut-turut dengan satu jasad misteri. Kematiannya berpunca dari kegagalan proses...
 
Harga : RM 29.90
Harga Promosi : RM 25.42
You save : RM 4.49 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
6

Asrama: 2
Penulis : Muhammad Fatrim
Dahlia tidak pernah gagal menyambut harijadi setiap pelajar di asrama itu. Bukankah Dahlia dan harijadi memang sinonim?
 
Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 16.92
You save : RM 2.99 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
7

Gantung: 2
Penulis : Nadia Khan
Dia membuka nota tu dan menunjukkannya pada Gibbs; KJ turut menjenguk.
 
“What does this mean?” tanya Gibbs.
 
Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 16.92
You save : RM 2.99 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
8

Kerna Syurga Bukan Percuma (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Najmi Feith
“Takkan nak ngorat awek tengah-tengah jalan kot bro? ni set-set tudung labuh pun kau minat?” tanya Khai.
“Bukan Khai.. Ni haaa dua perempuan pakai...
 
Harga : RM 25.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
9

Kerna Syurga Bukan Percuma 2
Penulis : Najmi Feth
“Mustahillah dia hidup balik. Kau jangan main-main Raziq, mana ada manusia yang dah mati hidup balik!”
 
Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 25.50
You save : RM 4.50 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
10

Pelangi untuk Ara
Penulis : Azura Rasidin

“Apa yang kau tunggu lagi? Cepatlah masuk kereta,” arah Eiyad dengan nada yang keras.

“Err, tak apa. Aku call Uber,” balas Ara tanpa memandang Eiyad....
 

Harga : RM 28.00
Harga Promosi : RM 23.80
You save : RM 4.20 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
11

Dia (Novel Diadaptasi daripada Drama)
Penulis : Umie Nadzimah

Mengenal cinta.

Mengejar bahagia.

Mencari dia.

“Aku berserah pada takdir tapi hati aku selalu menyebut nama dia. Hanya dia yang aku tunggu.” –...
 

Harga : RM 29.00
Harga Promosi : RM 24.65
You save : RM 4.35 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
12

Suamiku Dajjal
Penulis : Aiman Banna
Sebuah novel yang mengisahkan tentang seorang perempuan yang bernama Safia, yang terlalu inginkan pasangannya seorang ustaz. Hal ini kerana dia terlalu banyak tengok drama-drama dan baca lambakan novel jiwang yang...
 
Harga : RM 30.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
13

Jangan Menangis Cinta
Penulis : Siti Rosmizah
Riyana seorang gadis dari keluarga sederhana. Seorang pelajar yang bijak dan sedang menuntut di universiti tempatan. Pertemuan tanpa diduga dengan Zafran Zahim telah menghuru-harakan hidupnya.
 
Harga : RM 33.90
Harga Promosi : RM 28.82
You save : RM 5.09 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
14

100 Hari Mengenal Cinta
Penulis : Syu Ariani

Tentang Airina Hanissa yang dipergunakan tunangnya Harris, untuk memburu cinta si adik tiri, Syida. Airina nekad mahu putuskan pertunangan sekaligus batalkan perkahwinan mereka namun Hazizul Amin muncul memberi idea.

"Kahwin...
 

Harga : RM 24.00
Penghantaran Tempatan: (Kehabisan stok)
15

Melirih Kasih
Penulis : Marissa

Bukan senang untuk FAIZAL jatuh cinta. Tapi entah kenapa mudah pula dia jatuh cinta dengan rakan sekerjanya sendiri. Ada sesuatu yang menarik tentang NURUL yang membuatkan FAIZAL tak mampu melupakan cintanya...
 

Harga : RM 21.00
Harga Promosi : RM 17.85
You save : RM 3.15 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
16

Lendu
Penulis : Blue
Buku ini merupakan diari seorang yang dipercayai mahasiswa di sebuah kampus tak lama dahulu. Kesahihan apa yang terdapat di dalamnya tidak dapat kami pastikan. 
Harga : RM 17.90
Harga Promosi : RM 15.22
You save : RM 2.69 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
17

Ketika Azazil Berputus Asa
Penulis : Hadi Fayyadh
KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : Rungkai Misteri Dunia yang disembunyikan.
 
Kisahnya dibongkar di dalam kitab kuno lampau....
 
Harga : RM 29.90
Harga Promosi : RM 25.42
You save : RM 4.49 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
18

Gantung
Penulis : Nadia Khan

Novel kedua oleh penulis novel bestseller KELABU.

"Musketeer Code - no all for one, just one for all."
Gibbs, Ray, KJ dan Troll – sekumpulan pelajar lelaki paling popular dan paling akrab di sebuah sekolah asrama elit....
 

Harga : RM 19.90
Harga Promosi : RM 16.92
You save : RM 2.99 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
19

Titian Cinta (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Ridhya Iman

Dulu, dia pernah dihalau bagai kucing kurap oleh suami sendiri. Kini, setelah empat tahun membawa diri di bumi asing, ‘Aisy pulang dengan nekad mahu menuntut janji yang pernah dilafazkan oleh sang suami. Namun, tatkala bertemu, lain pula...
 

Harga : RM 30.00
Harga Promosi : RM 25.50
You save : RM 4.50 (15%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
20

Aku Lelakimu
Penulis : Sara Aisha

"I'm the only PhD in serial murder." - Ted Bundy

"You could smell the blood." - Richard Ramirez

Membaca pengakuan daripada pembunuh bersiri terkenal dunia sudah cukup menggerunkan. Tetapi, bagaimana...
 

Harga : RM 29.00
Penghantaran Tempatan: (Kehabisan stok)
Senarai 1-20 dari 20 produk
 
SSL Certificates MasterCard VeriSign Verified Visa Twitter Click Facebook MPHClick Payment Option