Security Alert!
Terlaris
 
NovelBacaan UmumProfesionalRemaja & Kanak-Kanak
Senarai 1-20 dari 20 produk
1

DIAgnosis Fobia
Penulis : Dr. Anwar Fazal; Dr.Aizzat; Dr.Azah; Dr.Fatin Liyana
Menggigil-gigil & menggeletar satu badan. Suhu sekitar tidak panas malah deras deruan angin menyejukkan. Lencun baju dengan peluh jantan. Tergagap-gagap patah kata yang cuba diucapkan. Berterabur tajwid bacaan...
 
Harga : RM 30.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
2

Wanita Terakhir
Penulis : Ezza Mysara
“You rasa, marah yang selalu you bawa tu marah terkeji atau marah terpuji?” – Nuryn Nafeesa.
 
Yang suka marah itu ialah...
 
Harga : RM 30.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
3

Jangan Menangis Cinta
Penulis : Siti Rosmizah
Riyana seorang gadis dari keluarga sederhana. Seorang pelajar yang bijak dan sedang menuntut di universiti tempatan. Pertemuan tanpa diduga dengan Zafran Zahim telah menghuru-harakan hidupnya.
 
Harga : RM 33.90
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
4

Semusim Rindu (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Aleya Aneesa

Di sebalik senyumannya... ada tangisan yang panjang. Keperitan hidup menjadi anak buangan membuatkan Hajar Adira begitu berhati-hati. 15 tahun dia cuba membalut luka tetapi sehingga kini luka itu masih berdarah. Selagi parut itu...
 

Harga : RM 25.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
5

Semusim di Barzakh
Penulis : Hadi Fayyadh
Tiada siapa yang pernah menjengah ke Alam Barzakh, melainkan mereka yang telah pergi TIDAK akan kembali. Keadaannya yang sebenar hanya disampaikan melalui apa yang diceritakan oleh Rasulullah SAW, jadi apakah benar...
 
Harga : RM 29.90
Harga Promosi : RM 26.91
You save : RM 2.99 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
6

Ketika Azazil Berputus Asa
Penulis : Hadi Fayyadh
KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : Rungkai Misteri Dunia yang disembunyikan.
 
Kisahnya dibongkar di dalam kitab kuno lampau....
 
Harga : RM 29.90
Harga Promosi : RM 26.91
You save : RM 2.99 (10%)
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
7

Biniku Ninja (Novel Diadaptasi ke Drama)
Penulis : Azlan Andi

Biniku Ninja menceritakan penulis sebagai watak utama yang berasal dari keluarga susah yang akhirnya berjaya merantau ke UK setelah mendapat tawaran menyambung ijazah dalam aliran seni. Penulis telah berjumpa dengan seorang...
 

Harga : RM 25.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
8

Bumi
Penulis : Tere Liye
Namaku Raib, usiaku 15 tahun. Aku budak perempuan seperti kalian, adik-adik kalian, tetangga kalian. Aku ada dua kucing, namanya Si Putih dan Si Hitam. Mama dan papaku orang yang baik. Guru-guru di sekolahku juga...
 
Harga : RM 25.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
9

Videotape
Penulis : Adib Zaini
Razak seorang remaja yang dibesarkan dalam keluarga yang toksik. Disebabkan itu, dia lebih banyak lari daripada masalah di rumah dengan mencari masalah di luar.
Harga : RM 21.90
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
10

Bulan
Penulis : Tere Liye
Nama dia Seli, usianya 15 tahun. Dia sama seperti remaja yang lain. Miliki minat yang sama, dengar lagu-lagu yang sama, pergi ke gerai fast food, juga menonton drama bersiri, film, dan hal-hal yang disukai...
 
Harga : RM 23.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
11

Ponteng
Penulis : Mim Jamil
Sekumpulan pelajar nakal di sebuah asrama berhasrat untuk ponteng sekolah untuk menonton konsert The National. Dengan liciknya Razaq, Azman, GM dan Haji berjaya mengumpulkan wang yang diperlukan untuk ke sana....
 
Harga : RM 19.90
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
12

Anding Ayangan
Penulis : Ramlee Awang Murshid

NYIAN ditemui hanyut di Sungai Papar 10 tahun lalu. Dia mengalami amnesia. Lupa dari mana asal-usulnya. Nyian menjadi nelayan dalam tempoh tersebut. Selepas 10 tahun...dia mulai galak bercerita tentang sebuah dongeng yang...
 

Harga : RM 34.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
13

Matahari
Penulis : Tere Liye
Nama dia Ali, 15 tahun. Kalaulah diizinkan ibu bapanya, seharusnya dia sedang menduduki tahun akhir ilmu fizik program doktor di sebuah universiti ternama. 
Harga : RM 24.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
14

Mr. Grey
Penulis : Syamnuriezmil

“Malique Gregory Kamal bin Grey Muslim...”
“Saya...”
“Aku nikahkan dikau dengan anak saudara aku, Nisa Ardina binti Nizar dengan mas kahwinnya sebanyak RM1000 ringgit tunai...”
“Aku terima nikahnya Nisa Ardina binti Nizar...
 

Harga : RM 34.00
Penghantaran Tempatan: (Kehabisan stok)
15

Lendu
Penulis : Blue
Buku ini merupakan diari seorang yang dipercayai mahasiswa di sebuah kampus tak lama dahulu. Kesahihan apa yang terdapat di dalamnya tidak dapat kami pastikan. 
Harga : RM 17.90
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
16

Nota: 3
Penulis : Shaz Johar
“Aku nak bagi story bagus kat kau ni. Memang ada orang yang cuba nak bunuh aku. Aku ada dapat surat. Macam notis. Macam nota. Macam ni ha.” – Amri Adnan.
 
 
Harga : RM 19.90
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
17

Cik Juliet & Encik Romeo
Penulis : Airisz
AKU? Nama aku Zahra Emilia. Tapi nama panggilan aku Awah. Jangan tanya pasal nama panggilan tu, sampai sekarang pun aku bengang. Bukan saja kena gelak, tapi kutuk sama. Tapi aku tak kesah. Apa ada pada...
 
Harga : RM 21.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
18

Ti Amo, Sweetheart 100 Hari!
Penulis : Suri Ryana
Satu penipuan… satu fitnah. Malissa ditinggalkan oleh suaminya (Iskandar) setelah setahun mereka mendirikan rumah tangga. Dina, permata hati Malissa dibawa pergi bersama Iskandar. Dua tahun Malissa cuba menjejaki...
 
Harga : RM 24.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
19

Kampus
Penulis : Syafiq Aizat
25 tahun lalu, kampus itu pernah dikejutkan dengan serangan Krampus. Budak-budak nakal akan mendapat ranting lidi dan batu arang sebelum nyawa mereka diragut makhluk itu – yang dikatakan bertanduk, bermata merah,...
 
Harga : RM 19.90
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
20

Kerana Kasih
Penulis : Aisya Sofea
Perkenalan yang singkat dengan lelaki bernama Muhammad Haikal Hakimi, mengubah hidup Dilla sama sekali. Hilang prinsip hidup, hilang arah tuju. Dalam sekelip mata hidupnya jadi penuh warna-warni dan hanya...
 
Harga : RM 28.00
Penghantaran Tempatan: 3 ke 5 Hari Berkerja
Senarai 1-20 dari 20 produk
 
SSL Certificates MasterCard VeriSign Verified Visa Twitter Click Facebook MPHClick Payment Option