Security Alert!
Laman Utama : Kategori : Bacaan Umum : Komik & Novel Grafik
Komik & Novel Grafik
Komik & Novel Grafik
Kartun / KarakterManga
Novel GrafikKomik & Novel Grafik - lain-lain
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
Senarai 1-20 dari 200 produk
1

Diagnosis: DX
Penulis : Team Diagnosis

Komik Perubatan #1 Malaysia

...
 
Harga : RM 25.00
Harga promosi : RM 22.50
Penjimatan : RM 2.50 (10%)
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
2

Jenama X
Penulis :

Pertama kali sebuah buku menghimpunkan cerita-cerita hasil karya 10 kartunis lejen tanahair! Sekian lama berpisah, kini mereka bersatu kembali. Ini buku pertama dan mungkin yang terakhir… Jangan lepaskan ...
 

Harga : RM 39.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
3

Budak Lejen (Sperma Cinta)
Penulis : Aisa Linglung
"Setiap helaian cinta telah merembeskan endofinku di luar tahap sukatan biasa."
 
 Fadzil Zahari- Penulis Skrip Filem Kongsi, Bini-biniku Gangster, Pe3 dan Main ...
 
Harga : RM 20.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
4

Singapura, Aku Datang!
Penulis : Benny Rachmadi

Singapura, Aku Datang! adalah siri kartun dari karya terbaru Benny Rachmadi yang menampilkan tiga watak utama yang meneroka sedalam-dalamnya karakter mereka sebagai bahan cerita. Ditambah dengan perincian dan warna ...
 

Harga : RM 20.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
5

Spender Boy: Origin (Part 2)
Penulis : Pakngahalipz
Ikuti sambungan kisah permulaan spender boy yang penuh dengan aksi kejar mengejar dan mendebarkan ini. ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
6

Kisah Zulaikha 04 (Learn More)
Penulis : Xanseviera
Kasihan Zulaikha... mana taknya? Sepatutnya hari jadinya diraikan bersama keluarga dan rakan-rakan tapi masing-masing sibuk dengan hal sendiri. Akhirnya, dia celebrate dengan Nyunyu kat rumah. Tapi bukan celebrate betul-betul pun. Sebaliknya ...
 
Harga : RM 12.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
7

Raut Suara 05
Penulis : Yoshitoki Oima
"Pertemuan dengan Nishimiya... buatkan aku nak berubah." Sejak bertemu Nishimiya Shouko semula, dunia Shouya semakin berkembang. Shouya dan kawan-kawan mula berbincang mengenai filem yang diusul oleh Nagatsuka dan dia mengajak Shouko tolong ...
 
Harga : RM 10.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
8

Jusoh Turbo (Dendam Anak Jagoan)
Penulis : Nami Cob Nobler; Aisa Linglung
Jusoh Turbo masuk ke hospital akibat kemalangan,dan bertemu dengan cinta hatinya Yana Samsudin. Lalu melahirkan bibit-bibit pertemuan antara mereka berdua. Jalil pula ...
 
Harga : RM 20.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
9

Dr. Muharikah H.O.
Penulis : Muharikah; King Shu
Sudah ramai doktor yang berhenti, ramai pula yang hanya mampu bersabar dan menahan diri daripada berputus asa. Ternyata tempoh dua tahun menjadi HO itu begitu mencabar. Namun, di sebalik cabaran itu ada juga ...
 
Harga : RM 9.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
10

Raut Suara 02
Penulis : Yoshitoki Oima
“Nishimiya, jangan lari!”
 
Seorang budak lelaki, Ishida Shouya bertemu pelajar baru yang tidak boleh mendengar, Nishimiya Shouko.
 
Selepas 5 tahun, di saat ...
 
Harga : RM 10.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
11

Muharikah: The Comics
Penulis : Muharikah; King Shu

Apabila kita tahu dan faham tujuan hidup kita, tidak akan wujud rasa risau, resah, sedih atau seperti hilang arah. Malah, kita akan rasa hidup ini sangat bermakna dan penuh dengan cahaya harapan. Maka, pilihlah tujuan hidup yang ...
 

Harga : RM 9.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
12

Mahathir Mohamad: Biografi Berilustrasi
Penulis : Eugene Yu

Buku komik mengenai kehidupan Dr Mahathir Mohamad sejak kelahiran sehingga persaraan beliau oleh Eugene Yu dialih bahasa ke Bahasa Malaysia.

...
 
Harga : RM 18.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
13

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Jom Mansuhkan Ujian!
Penulis : Osamu Souda
Pada suatu hari, berlaku keajaiban! Kertas jawapan ujian tiba-tiba melayang masuk ke dalam bilik tidur melalui tingkap. Boleh dikatakan semua pelajar mendapat markah penuh. Mereka sebenarnya 'mengerjakan' seorang guru keji dengan ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
14

Under 18: Elite 09
Penulis : Zint
Geng Sedonio tetap teruskan misi menjerat Fox untuk sertai diorang. Apa agaknya diorang nak buat kali ni...? Jime pula teruja dengan kedatangan seseorang dari sekolah lama dia... Nak tau siapa? Tunggu apa lagi? Dapatkan 'Under 18 Elite' jilid 9 ...
 
Harga : RM 10.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
15

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Rahsia Diari Kongsi
Penulis : Osamu Souda
Sebuah diari yang dikongsi antara pelajar lelaki dan perempuan ditinggalkan di restoran keluarga Mitsugu. Sebenarnya diari itu merupakan surat cabaran untuk Pejabat Penyiasat Kelas 2-A dan ia memberi amaran tentang kes pembunuhan yang bakal ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
16

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Detektif Muda Tunjuk Taring
Penulis : Osamu Souda
Berlaku kes keganasan melibatkan murid sekolah rendah. Ada yang dipukul dengan bet dan ditikam guna senjata tajam. Kejadian semakin menular dan bertambah teruk. Demi memberkas penjenayah, murid sekolah rendah ini menubuhkan kumpulan ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
17

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Tewaskan Pencuri Misteri Di Lon
Penulis : Osamu Souda
Pejabat Penyiasat Kelas 2-A diminta membantu memberkas Pencuri Misteri Marriott yang menyebabkan kekecohan di London. Yuuki, Shinnosuke dan Mitsugu pun bertolak ke London. Motif sebenar si pencuri adalah untuk mendapatkan berlian terbesar di ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
18

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Berubah Personaliti Bila Pakai Topeng? Biar Betul!!!
Penulis : Osamu Souda
Seorang remaja lelaki yang selalu dibuli muncul di sekolah dan bertopeng. Disebabkan topeng itu, dia jadi orang lain termasuklah sikapnya... periang! Cerita tentangnya tersebar membuatkan topeng mula menjadi trend di sekolah serata Jepun. Namun ada ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
19

Boboiboy Galaxy #3: Cabaran Baharu
Penulis : Monsta

Kisah berdasarkan Cabaran Baharu

...
 
Harga : RM 19.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
20

Boboiboy: Pertarungan Terakhir
Penulis : Monsta

Kisah berkisahkan Pertarungan terakhir 

...
 
Harga : RM 19.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
Senarai 1-20 dari 200 produk
SSL Certificates MasterCard VeriSign Verified Visa Twitter Click Facebook MPHClick Payment Option