Security Alert!
Laman Utama : Kategori : Bacaan Umum : Komik & Novel Grafik
Komik & Novel Grafik
Komik & Novel Grafik
Kartun / KarakterManga
Novel GrafikKomik & Novel Grafik - lain-lain
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
Senarai 1-20 dari 200 produk
1

Diagnosis: DX
Penulis : Team Diagnosis

Komik Perubatan #1 Malaysia

...
 
Harga : RM 25.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
2

Jenama X
Penulis :

Pertama kali sebuah buku menghimpunkan cerita-cerita hasil karya 10 kartunis lejen tanahair! Sekian lama berpisah, kini mereka bersatu kembali. Ini buku pertama dan mungkin yang terakhir… Jangan lepaskan ...
 

Harga : RM 39.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
3

Lawak Kampus Jilid 32
Penulis : Keith

Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-32 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu ...
 

Harga : RM 10.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
4

Budak Lejen (Sperma Cinta)
Penulis : Aisa Linglung
"Setiap helaian cinta telah merembeskan endofinku di luar tahap sukatan biasa."
 
 Fadzil Zahari- Penulis Skrip Filem Kongsi, Bini-biniku Gangster, Pe3 dan Main ...
 
Harga : RM 20.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
5

Jusoh Turbo (Dendam Anak Jagoan)
Penulis : Nami Cob Nobler; Aisa Linglung
Jusoh Turbo masuk ke hospital akibat kemalangan,dan bertemu dengan cinta hatinya Yana Samsudin. Lalu melahirkan bibit-bibit pertemuan antara mereka berdua. Jalil pula ...
 
Harga : RM 20.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
6

Singapura, Aku Datang!
Penulis : Benny Rachmadi

Singapura, Aku Datang! adalah siri kartun dari karya terbaru Benny Rachmadi yang menampilkan tiga watak utama yang meneroka sedalam-dalamnya karakter mereka sebagai bahan cerita. Ditambah dengan perincian dan warna ...
 

Harga : RM 20.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
7

Komik-M: Dear Yayah The Comics #3: (Gotong-Royong dan Kutu)
Penulis : Farihah Iskandar; Ard One

Ini adalah komik berwarna sepenuhnya!

Jihan semakin selesa dan gembira belajar di maktab. Keakraban bersama rakan-rakan menjadikan hari-hari Jihan lebih bermakna dan berwarna-warni.

 

Harga : RM 8.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
8

Mahathir Mohamad: Biografi Berilustrasi
Penulis : Eugene Yu

Buku komik mengenai kehidupan Dr Mahathir Mohamad sejak kelahiran sehingga persaraan beliau oleh Eugene Yu dialih bahasa ke Bahasa Malaysia.

...
 
Harga : RM 18.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
9

Kisah Zulaikha 04 (Learn More)
Penulis : Xanseviera
Kasihan Zulaikha... mana taknya? Sepatutnya hari jadinya diraikan bersama keluarga dan rakan-rakan tapi masing-masing sibuk dengan hal sendiri. Akhirnya, dia celebrate dengan Nyunyu kat rumah. Tapi bukan celebrate betul-betul pun. Sebaliknya ...
 
Harga : RM 12.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
10

Dr. Muharikah H.O.
Penulis : Muharikah; King Shu
Sudah ramai doktor yang berhenti, ramai pula yang hanya mampu bersabar dan menahan diri daripada berputus asa. Ternyata tempoh dua tahun menjadi HO itu begitu mencabar. Namun, di sebalik cabaran itu ada juga ...
 
Harga : RM 9.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
11

Muharikah: The Comics
Penulis : Muharikah; King Shu

Apabila kita tahu dan faham tujuan hidup kita, tidak akan wujud rasa risau, resah, sedih atau seperti hilang arah. Malah, kita akan rasa hidup ini sangat bermakna dan penuh dengan cahaya harapan. Maka, pilihlah tujuan hidup yang ...
 

Harga : RM 9.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
12

Dr. Muharikah Survival
Penulis : Muharikah ; Nisrina Ahmad

"Are you telling me that lepas kerja dua tahun kat UK, you tak ada savings langsung?"

Everyone in the family knows, once the lion roars, you better keep quiet! Mak ...
 

Harga : RM 12.90
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
13

Raut Suara 02
Penulis : Yoshitoki Oima
“Nishimiya, jangan lari!”
 
Seorang budak lelaki, Ishida Shouya bertemu pelajar baru yang tidak boleh mendengar, Nishimiya Shouko.
 
Selepas 5 tahun, di saat ...
 
Harga : RM 10.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
14

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Jom Mansuhkan Ujian!
Penulis : Osamu Souda
Pada suatu hari, berlaku keajaiban! Kertas jawapan ujian tiba-tiba melayang masuk ke dalam bilik tidur melalui tingkap. Boleh dikatakan semua pelajar mendapat markah penuh. Mereka sebenarnya 'mengerjakan' seorang guru keji dengan ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
15

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Detektif Muda Tunjuk Taring
Penulis : Osamu Souda
Berlaku kes keganasan melibatkan murid sekolah rendah. Ada yang dipukul dengan bet dan ditikam guna senjata tajam. Kejadian semakin menular dan bertambah teruk. Demi memberkas penjenayah, murid sekolah rendah ini menubuhkan kumpulan ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
16

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Rahsia Diari Kongsi
Penulis : Osamu Souda
Sebuah diari yang dikongsi antara pelajar lelaki dan perempuan ditinggalkan di restoran keluarga Mitsugu. Sebenarnya diari itu merupakan surat cabaran untuk Pejabat Penyiasat Kelas 2-A dan ia memberi amaran tentang kes pembunuhan yang bakal ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
17

Pejabat Penyiasat Kelas 2-A: Tewaskan Pencuri Misteri Di Lon
Penulis : Osamu Souda
Pejabat Penyiasat Kelas 2-A diminta membantu memberkas Pencuri Misteri Marriott yang menyebabkan kekecohan di London. Yuuki, Shinnosuke dan Mitsugu pun bertolak ke London. Motif sebenar si pencuri adalah untuk mendapatkan berlian terbesar di ...
 
Harga : RM 15.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
18

Gi (A) Rlish Number # 1
Penulis : Yuuki Doumoto

Chitose, budak seiyuu baru yang sukakan fesyen comel dan tidak mengendahkan hal dunia.
Harga : RM 12.00

Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
19

Felin Si Penyair
Penulis : Tetsuo Takashima

T terjumpa seekor anak kucing kecil pada suatu hari yang sejuk. Mula-mula T teragak-agak untuk bela kucing tu tapi kerana kecomelannya yang tak terhingga, T mengalah dan namakannya Maro. Sejak hari tu hidup T penuh kegembiraan, kasih sayang dan ...
 

Harga : RM 12.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
20

Roger! Roger! # 01
Penulis : James Lu

Penyewa bilik di sini hebat-hebat belaka. Hebat macam mana agaknya?

Macam-macam kerenah; mak cik tuan rumah dan anaknya, si cikgu malang yang kononnya hebat, pasangan suami isteri shopaholic, pemuda kerja sambilan tetapi selalu ...
 

Harga : RM 12.00
Penghantaran tempatan: 3 ke 5 hari berkerja
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
Senarai 1-20 dari 200 produk
SSL Certificates MasterCard VeriSign Verified Visa Twitter Click Facebook MPHClick Payment Option